Israel

Israel

sâmbătă, 9 iunie 2012

Anti-semitismul "creştin"

Anti-semitismul "creştin"

 Care este pericolul unei conferinţe de acest fel, la care au participat aproximativ 600 de persoane din întreaga lume, marea majoritate a Bisericilor Creştine Evanghelice ?
Problema este exact faptul că ,anti-semitismul deghizat de "iubirea creştină pentru duşmani (în acest caz, Israel)", care duce pe mulţi Creştini din Vest, la înşelăciune şi convingerea diabolica, prin care Biserica a înlocuit contra lui Israel prin (Teologia de înlocuire), prin care declara că Israel a provocat marea suferinţă şi nedreptate "fraţilor" palestinieni si arabi.

Prin felul de purtare
(lupi in haine de oi), Creştinii pot provoca pagube mult mai mari pentru Israel, decât musulmanii înşişi.

Da, terminologia creştină sună bine in urechile lor, "acuza" spirituala pare a fi "spirituala", dar rezultatul final este distrugerea Israelului. Acesta este rezultatul "Teologiei  înlocuirii" ...

Aceasta Teologie diabolica, este în primul rând responsabila pentru Holocaust şi Pogromurile de-a lungul istoriei si să nu mai vorbim Notorietatea Inchiziţiei Catolice...

Evident, aşa cum nu există nici o regulă, fără excepţie, sunt arabi crestini care iubesc Israelul, şi care prin asimilare fata de Ruth se identifica ca poporul ales, din păcate sunt puţini, şi sunt continuu hărţuiţi şi provocati de mentorii  "Teologiei a înlocuirii",Acestia traiesc mai mult pe teritoriul  Israelului , şi sunt o "specie rara" în Gaza şi Samaria.

Satana este cel mai mare anti-semit !

Tragedia este atunci când aceste cadre didactice şi Teologi liberali - cea mai mare parte Europeni şi Americani - care sunt creştini ,si spun, veniti sa ne alăturam arabilor "creştini" pentru a scuipa toată ura împotriva lui Israel, o amestecatura otrăvitoare şi letala, ceea ce face astfel, un instrument puternic în mâinile lui Satan, să distrugă Naţiunea pe care Dumnezeu a aduso înapoi în Tara lor "în aceste ultime zile".

2 comentarii:

  1. Şalom!

    Ti-am postat un feed-back la articolul "De ce unii creştini resping Israelul?"

    B(E)RAĦOTH/ BINECUVÂNTĂRI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Creștinii resping Ysra-Yah? Sigur ca da! e ceva normal ca Curva(Biserica) să respingă Fecioara(Ysra-Yah).daca Curva a fost pusă în rang de Mireasă,atunci ce este Mireasa? Să nu confundăm Israelul firesc cu Ramașița Femeii(apoc 12 v 17) Acesta este Adevăratul Ysra-Yah.Chiar daca numărul copiilor lui Israel va fi ca nisipul mări ,numai Rămășița fa fi Mîntuită,(Zah 13 v8-9)Tot israelul va fi mîntuit? a da! Toată rămășița acesta este Ysra-Yah a lui YAUE, aceasta este Mireasa nu Biserica(CURVA)

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...