Vaticanul împotriva Israelului

Vaticanul împotriva Israelului

Bestia
"Nu mai este nici un popor ales", - această declaratie barbara spusa de Arhiepiscopul Melkite Nord-American ,pronunţată în timpul Sinodului Episcopilor din Orientul Mijlociu, episcopii convocati de către Papa Benedict al 16  au declarat ca este "necesar", ca Israelul să accepte rezoluţiile ONU ,apelland a se pune capat "ocupaţiei Israeliene pe pamantul arab."

Şi într-o declaraţie finală, episcopii, de asemenea, au trimis un mesaj pentru Israel, ca acesta nu ar trebui să folosească Biblia pentru a justifica "nedreptăţi" împotriva palestinienilor.

"Scriptura nu poate fi folosită pentru a justifica revenirea Evreilor în Israel ,prin dislocarea palestinienienilor pentru a justifica ocuparea terenurilor palestiniene de către Israel", -
a spus Monseniorul Cyril Salim Bustros, arhiepiscopul grec al Bisericii "Doamna Noastra a Bunei Vestiri", din Boston, Massachusetts, şi preşedintele "Comisiei pentru mesaj" la conferinţa de presă de la Vatican.

"Noi, creştinii, nu putem vorbi de
" Ţara Promisă ", ca un drept exclusiv al unui popor Evreu privilegiat. Această promisiune a fost anulată de către Hristos. Nu mai este un popor ales -.. Toţi oamenii,bărbaţii şi femeile din toate ţările au devenit un popor ales. Chiar dacă conducerea Statului Israel este Iudaica, viitorul se bazează pe democraţie. "
Vaticanul Scaunul Satanei si adevaratul Scaun Ierusalimul

Mordechai Lewy, ambasadorul Israelului la Sfântul Scaun la Vatican(scaun al Satanei), a spus pentru Jerusalem Post ,că ceea ce a declarat Episcopul ,prin a spune că Yashua a anulat legământul lui Eylohim cu poporul Evreu ,aceasta reprezinta   "a se înapoia la teologia successionista, în contradicţie cu învăţătura Conciliul al doilea de la Vatican şi de declaratia data de însuşi Papa Benedict al 16 - care a dat un bun venit Evreilor în vechea lor ţara ".
"De asemenea," - a spus ambasadorul - " refugiaţii palestinieni neaga dreptul Israelului de a se defini ca un Stat Evreiesc - si care revin la pozitiile liniei dure, care neagă dreptul Israelului de a exista. "

În timpul simpozionului, episcopii au cerut comunităţii internaţionale, sa aplice rezoluţiile Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite adoptate în 1967, prin care obliga Israelul să se retragă din teritoriile arabe cucerite în timpul Războiului de Şase Zile, Episcopii exprimand în continuare "speranţa" că cele două state sa devina o realitate şi nu doar un vis."

Documentul elaborat la summit,apeleaza de asemenea, ca să se dea curs "măsurilor legale necesare pentru a pune capăt ocupaţiei, în diferite teritorii arabe."

Poziţia Vaticanului faţă de Israel niciodata nu a fost simpatica, ignoranţa Spirituală şi Biblică despre planul lui Eylohim pentru Israel este deplorabilă şi condamnabilă. Nu există nici un punct unic, din Noul Testament, în sprijinul cererii Romano-Catolice precum ca
"Promisiunea a fost anulată de către Mesia!"
Dar nu este nimic surprinzător: la urma urmei, vreodata Vaticanul a urmat Biblia ca un ghid sau ca o regulă de credinţă ? Niciodata !!!!!!

Cel mai rău este atunci când vedem destui lideri Evanghelici si din alte Culte care declara ca Poruncile au fost pentru Evrei si ca Mesia le-a schimbat , urmand acelasi traseu de înşelăciune, prin adoptarea "Teologiei Inlocuirii ", raspandita de Sf. Augustin,si Sf.Constantin, dar uitând toate învăţăturile profetice a Bibliei, mai ales ceea, ce marele apostol Pavel a scriso in Romani (capitolul 11) ...si Evrei (capitolul 4)sa pretinzi a fi Crestin si sa negi Profetiile si Scrierile Scripurii este un lucru Nefericit,Descalificant si Lamentabil.....

Comentarii

  1. Ma mir ca din 2012 nimeni nu a comentat la acest articol f.important pt timpul profetic in care ne aflam .
    Toate formatiunile religioase si politice care nu recunosc cuvintul Sfintelor Scripturi cu privire la Israel vor suporta pedeapsa finala . Ei au constituit o alianta impotriva poporului Israel pt a implini profetia finala si incheierea istoriei natiunilor pagine care lupta impotriva lui Israel si a celor care sau aliat cu israel care este singurul popor la nivel mondial caruia i s-a descoperit YHVH ELOHIM prin MOISE la Sinai si poporul de atunci a fost martor la lucrarile lui YHVH de la iesirea din Egipt pina la Caanan si mai departe ...!
    Aceste formatiuni plina de ura antisemita nu au inteles nimic din Tora sau Tanach si se aventureaza fara minte spre pierzarea lor vesnica , astfel implinind profetia finala dupa care ve veni Mesia Yahsuah si va intemeia imparatia cea vesnica in care va trona PACEA VESNICA si Dragostea . Alelu-yah . Apoc 19
    Aceasta alianta este plina de fatarnicie ( cu doua fete) vorbeste in doua feluri , un fel pe fata si un fel in ascuns , deci nu exista sinceritate loiala si transparenta , de a recunoaste adevarul lui YHVH cel vesnic . Intrebarea pt ei este : credeti voi ca exista un Stapin al Universului , un Creator , un Mintuitor ...?? Berahott Osea 14. 9

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)