Israel

Loading...

marți, 22 mai 2012

Un Isus palestinian ?

Un YASHUA Palestinian ?

Isus Palestinian,nicidecum adevaratul Yashua
Printr-o încercare ilegitima de a denigra Genealogia Evreiască a lui Yashua , Creştinii palestinieni susţin ca Yashua , a fost fiul unei femei cu nume palestinian numita Miriam (care este un nume evreiesc si nicidecum palestinian ...).

Nemultumiti de această aberaţie, merg chiar mai departe: ei susţin că Yashua este "primul martir palestinian", ucis de evrei şi prin care declara ca: ". Yashua a fost rastignit in fiecare zi in Israel" De fapt, prezenţa arabă, în Ţara lui Israel a fost, practic, inexistenta până la invazia musulmana din secolul al saptelea ...
Deşi unii vor nega, adevărul este că singurul mod în care creştinismul palestinian functioneaza,este cu convingerea că toate Binecuvântările promise pentru Evrei au fost anulate şi transferate catre Biserica. Şi toate Blestemele promise poporului Evreu în Scriptură, în cazul în care ei n-au ascultat de YHWH, continuă să se aplice doar Evreilor ...

Nu vreau sa ma intelegeti gresit ,ca prin acest mod de a spune adevarul ,doresc sa alimentam orice fel de ură sau de a aduce atingere împotriva arabilor creştini.


Cred cu sinceritate că sunt mulţi arabi crestini (mai ales cei care trăiesc în afara ţării lui Israel), care iubesc pe Yashua şi se referă la El ca si noi, in baza harului său de mântuire.

Totuşi, acest lucru nu înseamnă că nu sunt, de asemenea, o mulţime de "arabi crestini" care urăsc Israelul, şi pentru care ar face orice sa-i vada pe toţi Evreii impinsi în mare ...


Este importanta demascarea ideii că Palestinienii sunt o "victimă" a Evreilor, când de fapt ei sunt victime ale propriei Opresiuni Tiranice şi Diabolice care le guvernează.

Neştiind Scripturile Putem fi pusi in Eroare ...

Dar, şi mai rău este,de a vedea un numar tot mai mare ,a celor din lumea noastră occidentală ,care se numesc creştini ( chiar si Pastori ) care traiesc aceeaşi sentiment pervers faţă de Israel. 


Pot spune numai că ,fie nu cunosc revelaţia Bibliei, după cum este prezentată în toate elementele sale , sau sunt îmbibati cu un sentiment ,al cărui origine este bine cunoscuta, şi care a dus la monstruozităţi reale de-a lungul istoriei. ..

2 comentarii:

  1. Palestinieni sint de fapt Urmași Filistenilor dușmani de moarte a EvreilorșEi palestinieni chiar dacă zic că sînt uni creștini...și cei cu asta Este YHWH Eylohim al creștinilor?? mă îndoesc
    Creștini au zeul lor numit Domine-Dios(dumnezeu) sau domnul zeușși emanația lui isus .Acești dumnezei nu pot face nimic ,nici bine nici rău .haShatan stă in umbra acestora și înșeală

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! cred că Isus este Palestinian(filistean)Pentru că isus este un Hoț (ioan 10 v 10)Un înșelător care se dă drept Mîntuitor dar în schimb este Deavolul care înșeală întreaga lume(apoc 12 v 9)DEci nu este de mirare că isus este Palestinian ,el poate fi și romîn,și neamț ori de orice altă naționalitate ...De fapt fiecare națiunie are pe Isus al ei ,sub diferite denumiri.Dar adevîratul Mîntuitor este YAH-Shuah (Yașua).Așa că isus de orice naționalitate ar fi e tot un drac.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

A apărut o eroare în acest obiect gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...