Frăţia Musulmană vrea un nou Califat Arab cu capitală in Ierusalim

Frăţia Musulmană vrea un nou Califat Arab cu capitală in Ierusalim

Vorbind aparent într-o campanie electorală pentru candidatul prezidenţial al Frăţiei Musulmane Mohammed Mursi, clericul Egiptean Safwat Higazi este văzut şi auzit în acest video anunţând că Mursi va ajuta la remodelarea ceea ce el numeşte "Statele Unite ale Arabilor" - care înseamnă, întradevăr, un al doilea Califat. Higazi  foloseste cuvântul "Califatului" pentru asi descrie ambiţiile sale.

vizitati  linkul de mai jos, de pe Youtube referitor la cea ce sa vorbit .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QI3wG3loKlA


Mult mai înfricoşător este faptul ca Higazi jura că capitala "Califatului" va fi "Ierusalimul", un strigăt uriaş se ridică în întreaga mulţime, care pare să fie alcătuita din mii de oameni, strigand "strigătul nostru este:" Milioane de martiri marşaluim spre Ierusalim! "

Cuvântul "martir" poate insemna multe lucruri, dar cel puţin este un eufemism pentru o acţiune militară, şi cel mai probabil o incitare pentru atentatori sinucigasi.

Discursul inflamat, si plin de ură (se intelge : invidia), strămoşilor arabi impotriva Evreilor, a inclus fraze ca acestea:

"Hai să le luam visul din ochii tuturor Evreilor"

"Veniti, iubitorii de martiriu, voi sunteţi cu toţii Hamas."

"Capitala noastra nu va fi în Cairo, Mecca sau Medina", - a spus Clericul Musulman, în faţa unei mulţimi de mii de oameni care cântau la unison: "Milioane de martiri,marsaluim spre Ierusalim."

Pentru cei care au avut încă îndoieli, despre Arabi ,aici este adevărul revelat, mult-apreciatul rezultat (de unii) "primăvară arabă" ...

Daca studiem bine Scriptura ,in Ezechiel 38 si 39,Dumnezeu ne vorbeste prin acest Profet Ezechiel ,despre aceste timpuri ,care vor venii,si anume Gog si Magog,toti aceia care vor merge, sa cucereasca Ierusalimul ,Capitala Evreilor si a lui Dumnezeu,nici intr-un caz Capitala Arabilor, stim care va fi consecinta ,acestei Marsaluiri, a Milioane de Arabi si celor ce li se vor alatura,LE VA PUTREZI CARNEA STIND IN PICIOARE.


 Dar iata urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele care vor lupta impotriva Ierusalimului: Le va putrezi carnea stand inca in picioare, le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura. (Zah.14:12)

de ce ? Deorece de aceasta data ,va Intervenii insusi Dumnezeu cu mana sa,si va face dreptate, atat Evreilor cat si Crestinilor, care au fost Martirizati ani de zile,din cauza ca asculta de voia Domnului, prin Implinirea Poruncilor si Orinduirilor lui Dumnezeu,iar la aceasta prada, numita usoara < Evreii si Ierusalimul >,cum ne spune Profetul Ezechiel si alti Profeti,vor fi multi adepti : Politici,Economici si Religiosi,condusi de Stapanul lor Satana ,care stie ca nu mai are mult timp ,si incearca cu propriile forte Malefice ,sa adune cat mai multi adepti ,la acest Razboi,numit Gog si Magog.

 Nimic bun nu va veni de acolo,din Orientul Mijlociu, şi alegerile din Egipt ,vor fi cruciale, pentru-ca s-ar putea încălca acordul de pace cu Israel, şi începutul unei noi ere de ură şi de violenţă, care, potrivit profeţiilor străvechi, va aduce distrugere în Egipt şi dincolo de ea însăşi.

 Stim foarte bine ce sa intamplat ,cu cei ce s-au dus, sa distruga Israelul,inca de la formarea Statului din anul 1948 - 14 Mai ,toti care sau dus sa le distruga , o termină cu plata unui preţ foarte ridicat ,şi se pare că Egiptenii nu au învăţat încă lecţiile din 1967 şi 1973 ...,pentru asta e bine ca toti cititori sa vada si celelalte teme ,mai explicite ,referitoare la Israel,pentru a nu cadea in necunostinta de cauza si a se alia contra lui Dumnezeu !   Domnul sa va Binecuvinteze !!! Shalom Israel !!!

Comentarii