Israel

Loading...

vineri, 18 mai 2012

Exercitii de război cu 19 ţări în Iordania - fără Israel

Exercitii de război cu 19 ţări în Iordania - fără Israel

Nouăsprezece ţări conduse de Statele Unite, fac exerciţii impresionante de război, în Iordania, fiind considerate "cele mai mari exerciţii militare în Orientul Mijlociu în ultimii 10 ani."

Potrivit  Gen.Maj. Ken Tovo, şeful Forţelor de Operaţiuni Speciale ale Statelor Unite a Americii, exerciţiile, numite "Eager Lion 2012" - sunt cele mai mari efectuate în regiune în ultimii 10 ani.

"Am început ieri să aplicam abilităţile cu care am fost în curs de dezvoltare, în ultimele săptămâni, pe un fundal de război neregulat ... vor dura aproximativ două săptămâni." - A spus comandantul.

"Mesajul care doresc sa-l trimit, prin acest exerciţiu este că ne-am dezvoltat parteneriatul cu parteneri potriviti din regiune şi în din alte tari a lumii ... asigurând că avem capacitatea  ... de a răspunde provocărilor cu care se confruntă naţiunile noastre." - a declarat Ken Tovo.

Mai mult de 12.000 de militari iau parte la jocuri de război, reprezentând 19 de ţări, printre care Bahrain, Egipt, Irak, Iordania, Arabia Saudită, Liban, Pakistan, Qatar, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania şi Australia.

Şeful Iordanian al operaţiunilor armatei Iordaniene şi de formare profesională, General Awni Adwan, a declarat despre acest exerciţiu militar " a fost planificare in ultimii trei ani."

"Nici o forţă nu va fi plasata la nord ... exercitiul nu este legat la nici un eveniment real din lume ." - Adwan a raspuns, atunci când a fost întrebat ,dacă jocurile de război au legatura cu violenţa în desfăşurare în ţările vecine la Nord de Iordania, şi anume: Siria.

"Acest lucru nu are nimic de-a face cu Siria, Noi respectăm suveranitatea Siriei , nu sunt tensiuni între noi şi Sirieni, Obiectivele noastre sunt clare." - a spus Adwan .

In ciuda acordurilor de securitate ample cu Iordania,si a bunlor relati cu SUA, Israelul nu a fost invitat să participe la exerciţii. Unele ţări arabe participante la exerciţiu ,sunt încă în mod oficial în război cu Statul Evreu ...

Potrivit informatiilor oficiale, Washingtonul a dat Amanului (capitala Iordaniei), 2,4 miliarde de dolari ca ajutor militar si economic in ultimii cinci ani.

Desigur, nimeni nu crede în coincidenţe, cu atât mai puţin atunci când vine vorba de problemele din Orientul Mijlociu ... asi pregătesc intervenţia Statele Unite în Iran?

Preşedintele Barack Obama are nevoie de votul puternic Evreiesc, cu scopul de a câştiga alegerile din noiembrie. Se pregăteşte un plan pentru a proteja interesele Americane - punand pe ceilalţi la"zgomot" si jocuri de razboi - pentru a rezolva problema inevitabilă a Iranului ? Numai viitorul ne va spune. Poate că în viitorul foarte apropiat ...sursa  Israel National News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...