Israel

Israel

marți, 29 mai 2012

Adevărul despre "Creştinii Palestinieni" ...

Factori importanti despre "Creştinii Palestinieni" 

Pentru a intelege Orientul Mijlociu este important să ştim terminologia.

 Cea ce înseamnă ceva în lumea noastră occidentală, în Orientul Mijlociu de multe ori inseamna altceva,complet diferit.

Creştinii Palestinieni apeleaza pentru Biserica din Occident, susţinând că Biserica are o responsabilitate mai mare pentru ei ,decât Israelul.

Ceea ce trebuie sa ştim este, cum se intampla si in Islam, religia familiei în care se naşte, este o religie în care acestia rămân pe tot parcursul vietii.

 Astfel, majoritatea Arabilor Crestini, nu sunt ceea ce noi numim "Născuti din nou".

Ei doar s-au născut în Cultura Creştină Arabă, care este în mare parte Catolică, dar fara o relaţie cu Yahweh, "necesară" pentru a deveni parte din "Corpul lui Mesia."

Teologia Creştină Palestiniană este foarte similara cu "Black Liberation Thoelogy" (Teologia de Eliberare a Negrilor ), la care au aderat personalităţi, precum ar fi rev. Jesse Jackson şi fostul pastor al Preşedintelui Obama, rev. Jeremiah Wright, care propagă ca albii sunt în mod inerent asupritori de negri, şi prin urmare, trebuie să opuna rezistenta .

 De asemenea, insistă asupra faptului că albii trebuie să ramburseze(plateasca) negrilor, pentru greşelile făcute de generaţiile trecute, chiar dacă o persoană de culoare nu a fost afectata de erori ,sau chiar daca o persoană alba nu a avut nici o legătură cu "Raufacatorii" din generaţiile anterioare.

 Dacă vom schimba termenii şi vom pune "Palestinieni", în rolul de "negri", (care sufera), si "Evreii", în loc de (asupritori albi), aşa că avem în faţa noastră o demonstraţie clasica, a ceea ce este "Creştinismul Palestinian."

Creştinii Palestinieni primesc foarte bine sentimentul Islamic de animozitate contra Israelului,când asi apăra cauza lor, Creştinii Palestinieni ignora complet Terorismul ,săvârsit de către confratii lor Musulmani, si la care de mult ori ajung să participe.

Palestinienii Crestini au un sentiment rău fata de Israel, deoarece acestia au fost educati de către majoritatea Islamică care le înconjoară ,si care le invata ca Israelul este problema.

Adevărul este, că există mai mulţi Arabi care mor din cauza Opresiunii Islamice, decât orice alt grup etnic din lume. 


 Adevărul despre "Creştinii Palestinieni" ...
Teologia Inlocuirii
 Comunitatea Mesianică din Israel ,de curand a experimentat un eveniment îngrijorător în Betleem, efectuat de către "Creştinii Palestinieni", care a servit ca nimic mai mult, decât de a exercita o greva bine-cunoscuta şi obişnuita ura împotriva existenţei Israelului.

Limbile lor ca uleiul de masline şi-au exprimat "marea iubire", pentru poporul Evreu, dar în acelaşi timp, descriu "nedreptatea, ocupaţie rea şi imorala a Palestinei, şi acuzatii de crime împotriva umanităţii pentru starea criminala a Statului Israel."

Vorbitorii de la conferinţa "Christ at the checkpoint" (Hristos, la punctul de control), au cerut ca bariera de securitate de la punctele de control sa fie îndepărtate (care ar conduce în mod evident ,la introducerea de  bombe Teroriste în Israel ), la fel sa cerut ca este necesar ca sa se permita Arabilor să se întoarcă in "Patria Veche", care ar seminifica de a da Musulmanilor Ţara Sfântă.
Este important să ne amintim atunci când citim cuvantul "Palestinian" care semnifica "Musulman", deoarece 99% dintre Palestinieni sunt Musulmani ...

La Conferinţă a fost explicat ca Israelul de astazi nu are nimic de-a face cu Israelul Bibliei. Cu alte cuvinte, Sfintele Scripturi ale Vechiului Testament cu privire la Israel, nu mai sunt valabile. Potrivit acestora, sămânţa lui Avraam despre care vorbeste Biblia si despre Yashua nu este despre Evrei.

Cei mai "luminosi", vorbitori, de asemenea, au afirmat că orice promisiuni pentru Israel au doar aplicarea spirituală, şi pentru ei orice interpretare literală este falsă.


 Se pare a fi de natura auto-distructiva, deoarece Crestinii Arabi au mai multă libertate în zonele controlate de către Israel decât în orice ţară Musulmană, şi totusi dorinta lor de a distruge Israelul ca Stat ,prin a extinde Guvernele Islamului în această regiune este tot mai mare,dar studiind Scriptura ,putem sti foarte bine cine este Stapanul (Satan)care duce o lupta mare pentru a distruge Israelul si pe aceia care Implinesc Poruncile si Orinduielile lui Yahweh,pentru a vedea mai explicit situatia din Mediul Orient ,putem vedea in celelalte teme expuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...