Israel

Loading...

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Ce s-a intamplat cu adevarat in Orientul Mijlociu.

Ce s-a intamplat cu adevarat in Orientul Mijlociu.

Palestina

 Asta este cea ce copii palestinieni sunt invatati si cea ce Politicienii anti-Israel si cei de stanga din toata lumea spun :Razboiul Palestinei (1948) s-a incheiat cu o catastrofa fara precedent in istorie,cind grupurile de Sionisti au furat Palestina si i-au expulzat cetatenii din orase,sate,pamanturile si casele si au infiintat statul Israel.Fiecare reclamatie de acest tip este falsa.

Imperiul turc
 In 1948 nu a fost nici un stat sau natiune araba in Orientul Mijlociu numita Palestina, sau vreodata .

Nu a fost nici o natiune palestiniana pe care evreii ar fi putut-o fura sau ocupa.

Timp de 400 de ani ,pina la Primul Razboi Mondial,Orientul Mijlociu a fost condus de Turci.(1553-1922)

Nu era nici o Palestina,nici un Iordan,nici un Liban,nici o Siria si nici un Irak.

Toate au fost create de Puterea Europeana in afara de ruinele Imperiului Turc.

Evreii au locuit continu in Palestina timp de 3700 de ani.

Din secolul 19,Evreii erau majoritatea populatiei din Ierusalim.


Israel are aceleasi drepturi sa xiste,ca si aceste state Arabe.
Evreii au fost cei mai persecutati si asupriti oameni de pe fata Pamantului.

Nazistii au incercat sa starpeasca Evreii din rasa umana,aproape ca au reusit.

Multi din cei 6 milioane de Evrei omorati de nazisti puteau fi salvati , daca oricare tara iar fi primit ca refugiati,dar nu a facut-o nici-o tara.


Crearea Statului Israel 14 Mai 1948

Mandatul Palestinian a fost un petic de pamant din infrantul Imperiu Turc,Britanicii au promis sa faca din Mandat o patrie pentru Evrei ,dar in 1922,Winston Churchill a dat 80 % din Palestina arabilor .

Astazi,acesta este Statul Iordanului, a carui populatie este in principal Palestiniana ,astfel Iordanul ar fi putut fi statul Palestinei daca aceasta era dorinta tuturor arabilor ,dar nu a fost .

In 1948 , Natiunile Unite a impartit in doua parti cei 20 % ramasi din Mandat ,una pentru arabi,si una pentru Evrei.
60% din noul Israel era desert arid ,colonisti Evrei au mers la munca si au facut desertul sa infloreasca .
Armata Isrelului
Fondat de Natiunile Unite cu miliarde de dolari si dolari Israelieni pentru dezvoltare economica,arabii ar fi putut face la fel cu banii primiti de la ONU,in schimb,banii lor si de la ONU au mers in conturile bancare elvetiene ale liderilor lor si pentru a furniza ura etnica si terorism.

Daca arabii ar fi dorit sa accepte un aranjament in care sa li se dea 90% din originalul Mandat palestinian,acum nu ar mai fi nici un conflict in Orientul Mijlociu,dar nu au dorit .

Crearea Statului Israel pentru prima oara dupa 2000 de ani a insemnat ca Evreii au un Stat al lor care ai poate proteja,dar pentru Evrei 16% din Orientul Mijlociu era pra mult .

Razboiul arabilor impotriva Evreilor

Tinta Arabilor - Israelul

In Palestina nu existau arabii decit dupa invazia musulmana din secolul 7,in cei 1300 de ani care au urmat,arabii nu au avut nici o tentativa sa creeze un stat palestinian,dar nu au vrut ca Evreii care traiau in Orientul Mijlociu sa formeze un stat Evreu.

Daca Statul Evreu devine realitate,arabii ai vor impinge pe Evreii care traiesc in mijlocul lor in mare,a declarat Fondatorul Fratiei Musulmane .

Israelul a fost creat in 1948,armatele a 6 state :Arabia Saudita,Iordanul,Siria,Egipt,Liban si Irak au atacat Statul Israel,unul din 100 de Evrei a fost omorat in razboi,dar arabii au esuat sa impinga Evreii in mare.

In anii care au urmat de la crearea Statului Israel.arabii duc un razboi continuu ,ca sa distruga Statul Evreu si sa termine ce au inceput,au facuto si o fac prin teroare,si prin razboaie traditionale in 1967 si 1973.
Arderea Steagului Evreu de catre Palestinieni
Razboiul din Orientul Mijlociu nu este pentru pamant,arabii si au justificat razboiul impotriva Israelului spunand ca Evreii au furat pamantul si apoi l-au ocupat,Aceste acuzatii sunt false.
Guvernul Arab a fost acela care a incurajat arabii sa si parasasca casele,unii dintre arabi le au parasit de frica razboiului in sine.

Aici este marturia lui Mahmoud Abbas, presedintele autoritati palestiniene:

Armatele arabe au intrat in Palestina sa-i protejeze pe palestinieni de tirania Sionistilor,in schimb ei Armatele Arabe i-au abandonat,i-au fortat sa emigreze si sa-si paraseasca patria,le-a impus o blocada politica si ideologica si i-a aruncat in inchisori asemanatoare ghetourilor,in care Evreii au trait in Europa de Est,cu toate acestea,un milion de arabi au ales sa ramana in Israel.
Atac terorist impotriva Evreilor
Evreii i-au facut pe acesti arabi cetateni ai Israelului si le-au dat drepturi,astazi arabii care traiesc in Israel au mai multe drepturi decat arabii care traiesc in orice alta tara araba.

Daca Evreii erau ocupanti si hoti,precum spun liderii arabi si anti-Israelienii,de ce i-ar primii pe arabi ca si cetateni ai lor si le-ar da mai multe drepturi decit alta tara araba ?

Dupa razboiul arab impotriva Israelului din 1948, 850 000 Evrei au fost fortati sa paraseasca taril arabe in care au trait timp de mii de ani,nimni nu vorbeste despre acesti refugiati,deorece Israel ia restabilit si le-a dat toate drepturile.

Astazi Evreii sunt persoane Non-Grata in statele arabe,dar arabii au drepturi cetatenesti depline in Israel.
Salutul Hitlerist al Armatei Palestiniene

Arabii si suporterii lor spun ca conflictul din Orientul Mijlociu este pentru dorinta arzatoare a palestinienilor de a avea un stat si refuzul Israelului de a le accepta nazuinta,Ambele acuze sunt False.

Palestinienilor li s-a oferit un stat in 1948 si la fel in 2000,dar de fiecare data au raspuns cu violente armate si atacuri teroriste.
Daca palestinienii vor doar un stat al lor,de ce atunci nu este nici o intifafada in Iordan unde palestinienii sunt majoritatea populatiei,de fapt dupa razboiul esuat din 1948 impotriva Israelului,Iordanul a anexat West Bank iar Egiptul a anexat Gaza.

Dar cind Organizatia pentru eliberarea Palestinei a fost formata 15 ani mai tarziu in 1964, nu a cautat eliberarea West Bank din Iordan sau Fasia Gaza din Egipt.

In schimb,Palestinienii au fost pentru lichidarea prezentei Sioniste si distrugerea Israelului.
Teroristi Palestinieni Hamas
Hamas este partidul conducator in Palestina,scopul sau declarat este sa elibereze Palestina din Iordania si pina la mare,in alte cuvinte sa elimine Statul Israel.

Israel va exista si va continua sa existe pina la venirea lui Isus .
Razboiul din Orientul Mijlociu are unicul scop: DISTRUGEREA ISRAELULUI
Propaganda araba,cauza razboiului din Orintul Mijlociu este ocupatia Israeliana a pamantului arab - Este Falsa

In 2000 Israelul asi retrage fortele armate din Liban pe care l-au ocupat din cauza atacurilor cu rachete arabe asupra scolilor si oraselor Israeliene,Hezbollah si Hamas au raspuns cu lansarea atacurilor asupra Israelului cu rachete produse in Iran.
 Moartea Evreilor si a Crestinilor
In 2005 Israelul si-a retras fortele armate din Gaza,pe care au ocupato pentru a prevenii atacurile teroriste,in ziua retrageri Israeliene,Hamas a inceput lansarea rachetelor asupra oraselor si scolilor din Israel.

Scopul Arabilor ste distrugerea Evreilor,arabii nu au ascuns faptul ca scopul lor este distrugerea Evreilor,stim foarte bine declaratiile Presdintelui Iranian prin care proclama Moartea Israelului.

Pentru Arabi ,Evreii sunt un cancer care se poate raspandi din nou in orice moment ,nu este nici o solutie pntru conflict decat disparitia Israelului ,daca se string toti Evrei in Israel ,ne scapa de greutatea de a ne duce dupa ei in toata lumea,Allah distruge America pentru ca este controlata de Evreii Sionisti ,Allah se va razbuna in numele Profetului Mahomed ,aceste sunt declaratiile liderilor Arabi.
Hitler - Exterminatorul Evreilor
Hitler a incercat sa elimine Evreii din rasa umana dar a esuat,Evreii supravietuitori s-au adunat intr-o ramasita a Imperiului Turc si au jurat Niciodata din nou .

ONU a spus Evreii pot avea un stat pe 3 aschii de desert in masa vastului pamant care este Orientul Mijlociu,asa incat oamenii lor pot avea un refugiu in aceasta lume.

In timpul celui de al doilea razboi mondial,arabii l-au sustinut pe Hitler si solutia finala dupa razboi Evreii au gasit refugiu in Israel,dar arabii care l-au sustinut pe Hitler au spus nu.

Timp de peste 63 de ani ,arabii duc un razboi continuu impotriva Israelului,in efortul de a termina cea ce a inceput Hitler.
Lumea civilizata trebuie sa spuna  < NICIODATA DIN NOU >


 Prin cercetarea Dovezilor si din celelalte teme Biblice referitoare la Profetiile Biblice despre Europa si Israel, ne vom da seama, caci suntem la capatul zilelor ,in care Salvatorul Evreilor ,» Mesia « este aproape sa vina,avind in vedere caci pe zi ce trece Israelul este tot mai singur si fara Aliati. 

 Voi face din tine un neam mare si te voi binecuvanta; iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare.
Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema; si toate familiile pamantului vor fi binecuvantate in tine. (Fac.12:2,3)   Shalom !!!

Un comentariu:

  1. Multumesc autorilor care au scris aceste comentarii.
    Yahveh sa va binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...